Examentraining en Bijles

Een jongere komt bij Franse Taalpraktijk Scholte omdat hij of zij het met Frans niet meer ziet zitten op school. De cijfers zijn onder de maat en het bedreigt zijn of haar voortgang op school. Of het gaat op zich wel redelijk, maar de jongere wil graag (nog) betere resultaten. Het volgen van examentraining, bijles of huiswerkbegeleiding geeft veel voldoening. Doordat er gestructureerd en gefocust wordt gewerkt, worden resultaten al gauw zichtbaar. Hierdoor komt het plezier in het vak vaak ook weer terug.

Bij de examentraining wordt doelgericht gewerkt aan de verschillende onderdelen van het examen Frans: luister-, lees-, schrijf- en spreekvaardigheid worden allemaal, afhankelijk van de behoefte en de planning, getraind. Ook het gebruik van (digitale) spelletjes, leesboeken, strips en audiovisueel materiaal bevordert de verschillende vaardigheden.

Bij bijlessen en huiswerkbegeleiding wordt de methode die op school wordt gehanteerd gevolgd. Een en ander aangevuld met eigen materiaal. Bovendien wordt ook hier door middel van (digitale) spelletjes, leesboeken, strips en audiovisueel materiaal geoefend op een onderdeel. Dit houdt de les ook nog gezellig!

Examentrainingen, bijlessen en huiswerkbegeleiding worden individueel of in duo's gegeven.

Als je voor Franse Taalpraktijk Scholte kiest, kies je voor ...
... individuele begeleiding
... focus op resultaat
... een prettige studiesfeer

Tarief

* Individueel, 1 uur / week: €35,00
*Duoles, 1 uur / week: €27,50 per persoon


© Copyright Franse Taalpraktijk Scholte